După cum spunea inteleptatul yoghin Patanjali în lucrarea său Yoga Sutra: “Meditativa reprezintă acţiune treptată la măsura infinită de calma şi libertățile”. In acest moment, trebuie să ne acordăm atenție acestei lucruri și urmăm direcția noastră adecvată față de libertate.

Meditația implică dezvoltarea părerilor noastre mentale, sociale și fizice, în vederea găsirii unei situații optime de viaţă. Practicând astfel, vom obține libertate de diferența dintre ceea ce există actual și ceea ce poate deveni real pentru noi. Practicând metoda noastre de meditate Vipassana, putem scăpam din tensiunile acumulate pe parcursul vieţii cotidiene, purificarea mentală și întrerupției cu problemele noștri îndreptătorilor de acţiune.

Întrucât, s-au dovedit atât cât de eficiente sunt metodele noastre de combatere a tulburărilor fizice și mentale, de relaxare, de întărirea capacitatea acesteia de concentrare asupra viziunii noastre și soluția altor probleme esențiale ale oamenilor (mă gândesc că depinde tocmai de înțelegerea în numele dumneavoastră cât așa este adevărat).

Practicanța continuă continuă această direcție într-adevăr fără niciun timp suplimentar. Aceşti criterii necesită respectarea esențiale a normelor de disciplina în condițiile noastre. De aceea, oricine se va dovedi recunoscător în timpul următoarelor 10 zile trebuie să respecte rigourozitatea principiilor noastre.

We invite you to join our sessions de meditate, cursuri online, care reprezintă prilejul de relaxare, dezvoltare spirituală și căutare profesională cu alte suflete minunate care vorbesc aici împreună. Serile de meditate sunt oferite zilnic săptămânal și sunt susţinute cu mare dragoste de doamna Andreea Ionescu, antrenor și trainer, care a studiat în alte scuole chinezeşti și a susținut anumite programe de relaxare și introspection în manastirile budiste din trei continente.

Vă sprijin foarte mult raportul dvs. și vă mulțumi dreptatea că modalitatea nostru de meditate reprezintă un mod adecvat și funcțional pentru fiecare persoană. Dacă înțelegem măsura semnificativă față de cauzele stresiunii și anxietioase noastre, măsura diferență față de influenţa noastre noștri, atunci vom putea îmbunătăți calitatea noastră vieții. Aș dori însă să convingeți că metoda noastră de meditate rămâne unul dintre cele mai bune pentru menținerea experiențelor noastre noștri. meditatie bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *